Simon Donkers
Portfolio
Thuis > Portfolio > Over mij

Over mij

Ik ben Simon Donkers, 29 jaar jong, woonachtig in gemeente Oirschot in Noord-Brabant, NL. Zo'n 7 jaar geleden kreeg ik bij Informatica het onderdeel Game Maker en zo ben ik geinteresseerd geraakt in programmeren. Sindsdien heb ik tal van spellen gemaakt, zo is Bacteria 2 best populair geworden op het internet. Ik heb ook veel cursussen gegeven in het maken van computer spellen met veel plezier. Een kleine selectie daarvan is ook op deze site te vinden. Daarnaast heb ik regelmatig websites gebouwd voor tal van vrienden en bedrijven en ook daarvan bevat deze website een kleine selectie. 

Voor vragen en verzoeken kan je altijd contact opnemen. 

Simon Donkers

Lid van 

PixDro

PixDro

Sinds 2008 werk ik full time voor PixDro, een bedrijf gespecialiseerd in industriele inkjet toepassingen. Sinds ik daar mijn afstudeerstage afgerond heb ben ik daar werkzaam als Proces Development Engineer. 

NGMC

Nederlandse Game Maker Community

Sinds vrijwel het begin ben ik lid van het NGMC en al meer dan 2 jaar mede beheerder. Deze community met meer dan 5000 leden draait om de pogrammeertaal Game Maker. 

Eo Game Development Community

Eo Game Development Community

Eo GDC is een wereldwijde groep van getallenteerde spel ontwerpers waar ik al meer dan 3 jaar de eer heb om lid van te zijn. Ik ben hierin onder andere project leider geweest van Treasure Dive

Game Maker Off-Topic

Game Maker Off-topic

GMOT is een actief forum van Game Maker gebruikers om over van alles en nog wat te kletsen. Anderhalf jaar geleden heb ik dit forum met 2 andere Game maker gebruikers opgericht en het forum telt ondertussen zo'n 250.000 hits per maand. 

Loading...